Automatisering

Datanetwerk

In het dagelijks leven wordt je continu geconfronteerd met datanetwerken.
De internetaansluiting bij je thuis, de pinautomaat in een winkel of je mobiele telefoon, allen zitten zij aangesloten op een, al dan niet bedraad, datanetwerk.Wie ergert zich niet als de internet verbinding of het gsm netwerk weer eens niet werkt.Het is daarom wel zo prettig als u in uw woning of bedrijf van een betrouwbaar data netwerk kunt uitgaan.

Telecommunicatie

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan telefooncentrales en telefoontoestellen leveren en installeren. Wij kunnen voor U een passende telefooninstallatie aanbieden.

Domotica

Met de functionaliteit van een domotica-installatie wordt het wooncomfort en de veiligheid verhoogd. Met verschillende regelingen van verlichting, aansturingen van zonwering en het zichtbaar maken van het huidige energieverbruik wordt de ouderwetse elektrische installatie geïntrigeerd in het systeem.Vul dit aan met het sturen van de verwarming, elektrische gordijnen, elektrische poorten/deuren en het audio-systeem in de woning en u kunt al uw installaties bedienen op een touchpaneel centraal in de woning.

Tevens is het mogelijk om op uw smartphone de verschillende installaties te bedienen.Voor deze systemen hebben wij gespecialiseerde mensen in dienst, die in goede samenspraak met u, een domotica installatie opzetten waarin u in al uw gemakken bent voorzien.