Dak en Zinkwerk

Dakbedekkingen

Dakbedekking zorgt er voor dat u bescherming heeft op uw vastgoed en het regenwater de afvoer. Moderne en traditionele systemen kunnen door ons worden verzorgd. De levensduur van uw dak wordt mede bepaald door vakkundig, regulier dakonderhoud. Een onderhoudscontract van Installatiebedrijf Mook en Bakker biedt uitkomst. Van alle inspectie- en reparatiewerkzaamheden inzake dakbedekkingen.

Zinken – koperen goten

Of het nu gaat om mastgoten, standaardgoten of een bakgoot in beugels, een zinken dakgoot op maat verwerkt in een houten betimmering, het is geen probleem. Mook en Bakker kan u adviseren over zink. Wij houden bijvoorbeeld rekening met het uitzetten en krimpen van uw zink en de daarbij passende expansie-onderdelen, Hoeken, kralen, waterkeringen, steekpijpjes, eindschotjes, etc.

Toepassingen

Zinken- koperen dakbedekkingen,dakgoten, kilgoten, regenpijpen, vergaarbaken, dakkapellen,ect. Er kan heel veel met zink. De toepassing van zink bij de bouw heeft vele voordelen, zoals zijn uitstekende verwerkingsmogelijkheden, duurzaamheid en uitstraling. Bovendien staat het garant voor kwaliteit met een zeer lange levensduur en biedt zink een effectieve bescherming tegen weer en wind.