Verwarming

CV-ketels

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment cv ketels. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste cv ketel? Maak dan een adviesafspraak met ons. Wij adviseren u welke cv ketel het beste bij u huishouden en wensen past.

Warmtepomp

De warmtepomp haalt warmte uit de bodem via een gesloten leidingsysteem. Extra zuinig dus. Nog een voordeel er is geen aardgas meer nodig voor verwarming en warm water. Hierdoor hoeft er geen gasleiding en rookgasafvoer aangelegd te worden. Dit levert ook een mooie besparing op. Maar een warmtepomp is ook extra milieuvriendelijk. Wist u dat een warmtepomp ook kan koelen?

Vloerverwarming

Er zijn in de afgelopen decennia vele onderzoeken geweest naar het effect van vloerverwarming. Gemeenschappelijke deler van deze onderzoeken was echter de uitkomst. vloerverwarming biedt het hoogste comfort! Vloerverwarming werkt namelijk volgens het principe van stralingswarmte. Hierdoor bent u in staat om de ideale gevoelstemperatuur het dichtst te benaderen van alle verwarmingssystemen. Verder biedt vloerverwarming nog enkele duidelijke voordelen ten opzichte van conventionele systemen.

  • Lager energieverbruik
  • Aangename en gelijkmatige warmte ter verhoging van het wooncomfort
  • De vrijheid van inrichten, wegens het ontbreken van radiatoren
  • Mogelijkheid tot koelen in de zomer
  • Minder stofverplaatsing door minder luchtcirculatie

Radiatoren

Het voordeel van radiatoren boven vloerverwarming is dat de temperatuur sneller aangepast kan worden. Vloerverwarming heeft meer massa en is daardoor trager. Ook zijn radiatoren verkrijgbaar in prachtige designmodellen. Wat dacht u van een radiatorkapstok of een handige handdoek verwarmer.

Heaters

Heaters worden vooral gebruikt in grote ruimtes waar de vloer vrij moet worden gehouden.