Privacy policy

Het beschermen van persoonsgegevens van bezoekers van onze website en van klanten acht Installatiebedrijf Mook en Bakker van groot belang en rekent dit tot haar verantwoordelijkheid. Uw persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid behandeld en beveiligd.

Waarom en hoe verzamelen we uw gegevens?

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door installatiebedrijf Mook en Bakker. Deze worden hieronder toegelicht.

Vrijblijvende offerte

Via onze website kun je snel een eenvoudig een offerte aanvragen voor een nieuwe CV installatie of bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt aanvragen. Om dit te kunnen doen, hebben wij enkele persoonsgegevens nodig die essentieel en noodzakelijk zijn om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te kunnen aanbieden.

Contact opnemen

Uw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met installatiebedrijf Mook en Bakker via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving.

Analytics

De website van installatiebedrijf Mook en Bakker verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van uw websitebezoek of de pagina’s die u veel bezoekt.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met uw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om u in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

Delen we uw gegevens?

Nee, installatiebedrijf Mook en Bakker zal nooit uw persoonlijke gegevens verkopen of zonder uw expliciete toestemming doorsturen naar derde partijen.

Uw gegevens worden enkel gedeeld met partijen die noodzakelijkerwijs benodigd zijn voor onze dienstverlening en met partijen waarvan wij verplicht worden om gegevens mee te delen.

Installatiebedrijf Mook en Bakker werkt samen met een aantal dienstverleners zoals: micropayment providers, database-beheerders, cloudopslagsystemen, CRM-providers, salesoftwareproviders, e-maildiensten ter ondersteuning van onze dienstverlening. Deze dienstverleners werken onder strikte geheimhoudingsovereenkomsten. We geven hen geen toestemming om uw persoonlijke gegevens te gebruiken of te openbaren, behalve onder strikte regelgeving als het in het kader is van hun dienstverlening.

Opslagperiode

Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door installatiebedrijf Mook en Bakker, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.

Contact opnemen

Op het moment dat u contact opneemt met installatiebedrijf Mook en Bakker via mail of een van de contactformulieren op onze website, dan worden die gegevens die u meestuurt, zoals bijvoorbeeld uw naam en e-mailadres opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar bewaard.

Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Beveiliging

Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Uw gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door installatiebedrijf Mook en Bakker of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar installatiebedrijf Mook en Bakker. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die uw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt uw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat uw verbinding met de website van installatiebedrijf Mook en Bakker privé is. U herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Uw rechten

Recht op inzage

U hebt het recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij installatiebedrijf Mook en Bakker vastgelegd en bewaard worden. Dit doet u door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met installatiebedrijf Mook en Bakker. U krijgt dan een overzicht van uw gegevens.

Recht op rectificatie

Kloppen uw gegevens niet? Of zijn uw gegevens veranderd? U hebt het recht om dit te laten rectificeren door installatiebedrijf Mook en Bakker. Uw gegevens omtrent de nieuwsbrief kunt u aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

Recht op overdracht

Mocht u de gegevens nodig hebben die bij installatiebedrijf Mook en Bakker opgeslagen liggen in het geval u overstapt naar een andere partij of dienst, dan heeft u het recht op overdracht. Hierbij dient installatiebedrijf Mook en Bakker al uw gegevens over te dragen aan de andere partij.

Recht op wissen van gegevens

Wilt u niet langer dat uw gegevens bij installatiebedrijf Mook en Bakker vastgelegd zijn? Dan heeft u het recht op het laten wissen van uw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat installatiebedrijf Mook en Bakker niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wilt u niet dat installatiebedrijf Mook en Bakker uw gegevens gebruikt? Dan heeft u het recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via info@mookenbakker.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id- bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

Plichten

Installatiebedrijf Mook en Bakker verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van installatiebedrijf Mook en Bakker via e-mail. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Uw e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan installatiebedrijf Mook en Bakker de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die u hebt gedeeld met installatiebedrijf Mook en Bakker met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd.

Installatiebedrijf Mook en Bakker behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer installatiebedrijf Mook en Bakker dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van installatiebedrijf Mook en Bakker te beschermen. Daarbij trachten wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Links naar websites van derden

Dit privacybeleid is alleen van toepassing op onze website en dus niet op andere websites die door middel van links met onze website is verbonden. Ook kan onze website links naar andere websites bevatten. Installatiebedrijf Mook en Bakker kan dan ook niet garanderen dat deze andere websites op een betrouwbare of veilige manier met uw gegevens omgaan.

Afmelden van (mogelijke) nieuwsbrieven

U kunt zich ten alle tijden afmelden voor onze mailinglijst. Stuur daarvoor een e-mail naar info@mookenbakker.nl of meld u af door op de link te klikken onder in de e-mailberichten die u van ons ontvangt.

Wijzigingen

Installatiebedrijf Mook en Bakker behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacybeleid. Wij adviseren u om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Belangrijke wijzigingen in de verwerking van uw persoonsgegevens of in het privacybeleid zullen wij tevens kenbaar maken via de website www.mookenbakker.nl en andere door haar gebruikte communicatiekanalen.

Hippolytushoef, 25 mei 2018

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

Installatiebedrijf Mook en Bakker
Belterlaan 24
1777 HM Hippolytushoef

E-mail: info@mookenbakker.nl
Telefoon: +31(0)277 592 777

Cookies

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine gegevensbestanden die door de website die u bezoekt op uw apparaat worden geplaatst. De volgende keer dat u diezelfde website bezoekt, zorgen cookies ervoor dat uw apparaat wordt herkend. Door het gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën zoals pixeltags / bakens en scripts (‘cookies’) kan deze website informatie over bezoeken en bezoekers opslaan. Sommige cookies op de websites plaatsen we zelf, terwijl andere cookies door derden worden geplaatst. Cookies van derden kunnen ook buiten onze websites gegevens verzamelen. Cookies kunnen worden gebruikt om het bezoek aan een website persoonlijker te maken door bijvoorbeeld:

–  relevante navigatie-instellingen te tonen;

–  de voorkeuren van de bezoeker te onthouden;

–  de algehele gebruikerservaring te verbeteren;

– het aantal getoonde advertenties te beperken.

Analytische cookies

Deze cookies helpen installatiebedrijf Mook en Bakker om de websites te verbeteren. De cookies verzamelen informatie over de manier waarop bezoekers installatiebedrijf Mook en Bakker gebruiken, waaronder informatie over de meest bezochte pagina’s of het aantal getoonde foutmeldingen. Door cookies voor dit doel te gebruiken, kunnen we beter begrijpen hoeveel gebruikers ons platform bezoeken, hoe gebruikers bij ons platform terechtkomen, bezoeken en gebruiken, en welke delen van ons platform het populairst zijn.

Dit helpt ons om het platform te verbeteren, zoals navigatie en interface-ervaring, en onze producten en diensten te verbeteren. Om dit te bereiken, verzamelen we informatie over hoe mensen ons platform gebruiken en gebruiken we de Google Analytics technologie.

Google Analytics is een webanalysedienst die wordt aangeboden door Google, Inc. We gebruiken Google Analytics om te controleren hoe bezoekers ons platform gebruiken, om rapporten samen te stellen en om ons te helpen het platform te verbeteren. Google verzamelt informatie in een anonieme vorm, inclusief het aantal bezoekers aan het platform, waar bezoekers naar het platform zijn gekomen en de pagina’s die ze op het platform hebben bezocht. Deze informatie wordt vervolgens door Google gebruikt om rapporten voor ons te maken en om ons te helpen de website te verbeteren.

Lees hier de privacy policy van Google: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Marketingcookies

Het gebruik van cookies stelt ons in staat om advertenties buiten installatiebedrijf Mook en Bakker weer te geven en om informatie te verzamelen over uw surfgedrag en het gebruik van installatiebedrijf Mook en Bakker. Zo kunnen we advertenties die we willen tonen, baseren op uw interesses zodat deze relevanter en persoonlijker zijn. We kunnen eventueel remarketingtechnologieën gebruiken, dit houdt in dat derden in staat worden gesteld om relevante en gepersonaliseerde advertenties aan u weer te geven via hun eigen kanalen. Ze worden ook gebruikt om aan te geven dat u een bepaalde advertentie hebt gezien, het aantal keren dat u een advertentie ziet, advertentieweergaves te beperken en om de effectiviteit van een advertentiecampagne te meten. Hiervoor gebruiken we de volgende technologieën: Google Analytics, Google Adwords.

Deze technologieën onthouden de websites die u bezoekt en die informatie wordt gedeeld met andere partijen zoals adverteerders. Wanneer we derden gebruiken voor reclame- en targetingdoeleinden, kunnen we het volgende bekend maken:

Generieke, geaggregeerde of geanonimiseerde gegevens die betrekking hebben op uw bezoeken en gebruik van ons platform; of

Informatie in een pseudoniemvorm, zoals een browsercookie-ID/-code om ons te helpen onze advertenties voor u op andere diensten aan te passen en weer te geven. Deze ID of code is gekoppeld aan uw gelijkwaardige unieke code. Deze is op dezelfde manier gegenereerd door onze advertentiepartners om advertenties aan uw persoonlijke voorkeuren aan te kunnen passen.

We kunnen deelnemen in ‘Google Similar Audiences’, waarmee Google de interesses van bezoekers kan profileren en ervoor kan zorgen dat relevante installatiebedrijf Mook en Bakker advertenties u en nieuwe bezoekers kan bereiken op websites van derden of via zoekopdrachten. Hoe dit precies werkt, kunt u lezen via onderstaande link:

https://support.google.com/adwords/answer/2497941?hl=nl&ref_topic=3122880

Cookie-instellingen aanpassen en cookies verwijderen

Als u niet wilt dat installatiebedrijf Mook en Bakker cookies plaatst op uw apparaat, kunt u het gebruik van cookies weigeren via de instellingen of opties van uw browser. U kunt ook alleen cookies van onze partners weigeren. U moet de instellingen van elke browser en elke computer afzonderlijk aanpassen.

Merk hierbij op dat wanneer u de cookie-instellingen voor installatiebedrijf Mook en Bakker aanpast, u sommige onderdelen van installatiebedrijf Mook en Bakker vervolgens misschien niet meer correct kunt gebruiken.